Trivec | Fem fremtidige restauranttrends som du ikke må ignorere

Fem fremtidige restauranttrends som du ikke må ignorere

Spørg enhver restaurantejer, og de vil sige det samme. Branchen er i forandring – og den ændrer sig hurtigt.

Green goes mainstream

God mad og imødekommende service vil altid være fundamentet i restaurationsbranchen, men det er ikke længere nok. I dag efterspørger forbrugerne sund og bæredygtig mad. De ønsker at bestemme præcis hvornår, hvordan og hvor de skal spise det – og om de ønsker at spise på restauranten eller have det to-go. De ønsker at deres restaurantoplevelse skal være mindeværdig – men vigtigst af alt skal den være bekvemmelig hvad angår alt fra færdigpakkede muligheder til digitale løsninger. Dette giver mange udfordringer for restaurantsejerne, men samtidig også mange muligheder.

Download en kopi af trendrapporten i dag, og læs mere om:

  • Trend 1: Bekvemmelighed fortsætter med at drive indkøbsbeslutninger
  • Trend 2: Grøn bliver normen – Kunderne ønsker sundere og mere miljøvenlige muligheder
  • Trend 3: Byg bro mellem generationerne – Restaurantionsbranchen skal tilpasse sig millennials og Generation Z
  • Trend 4: Kom tæt på, og bliv personlig – Unikke, tilpassede oplevelser og innovativ mad
  • Trend 5: Digitaliser for at overleve – Innovation i digitale tjenester vil fortsætte med at vokse

.

Trend Report