Hotel POS

Hotel POS

Bestil en demo

Integrationer til populære PMS hotel systemer

Vi tilbyder integrationer til de mest populære hotel systemer, så dine kunder kan få en smidig oplevelse, hvad angår betaling i restauranten og baren på dit hotel. Det indebærer, at dine gæster kan sætte deres regning på værelset og betale ved check-out. Med Trivecs hotel system eller hospitality pos system kan du blive opkoblet på hotellets PMS-system som for eksempel Opera, Protel,Mews, Hoist Group og StayNTouch.

Vi søger dog kontinuerligt efter den nyeste hotelreservationssoftware.

Hotel pos - gør driften simpel

Det vil gøre oplevelsen mere strømlinet for både dine kunder og personalet, hvis du har en integration mellem dit hotel system og POS-systemet. Dine kunder kan overføre deres restaurantregninger til deres hotelværelse, og dit personale kan i stedet fokusere på at forbedre kvaliteten af servicen.

Læs mere om vores kassesystem til restaurant.

Tips til, hvordan man arbejder mere digitalt og øger rentabiliteten!

Download vores digitale guide og få konkrete tip til, hvordan du kan tiltrække flere kunder til din virksomhed ved hjælp af digitale værktøjer ved hjælp af hospitality pos software. Du får også tip til, hvordan du kan strømline din logistik, og hvordan du øger rentabiliteten. Gå ikke glip af dette!

Hvad er et PMS hotel system?

Et ”hotel property management system” (PMS) er et sæt løsninger, som hotelejere bruger til at styre deres daglige aktiviteter, herunder reservationer, reception, rengøring, vedligehold, regninger, fakturering, analyser og rapportering. Et moderne hotels PMS-system kan hjælpe dig med at øge differentieringen af konkurrenterne og sikre, at gæsterne får en god oplevelse.

Stor erfaring med hotel system

Vi har arbejdet med hoteller, resorts og hotelkæder gennem lang tid, og vi kan hjælpe dig med at oprette forbindelse mellem vores POS, hotel system, og dit hotels PMS-system. Med denne integration kan du og dit personale fokusere på at gøre gæsterne glade i restauranten og baren samt tage betaling, når og hvor det passer gæsten.

Kontakt os

Når du har udfyldt dine oplysninger, vil du blive kontaktet af en af vores dygtige eksperter som vil fortælle dig mere om vores produkter og vise, hvordan de fungerer i praksis.