Få kontrol over dine drikkevarer med et integreret drikkevaresystem

Bestil en demo

Drikkevaresystem

Se hvad vi kan gøre for dig

Øget kontrol

  • Alle drikkevareforretninger er registreret

  • Du kan se i kassesystemet hvad der er betalt

Mindre svindel

  • Altid den rigtige mængde i glasset

  • Ingen spild når glasset fyldes op

Bedre service

  • Fyld flere glas på samme tid

  • Betjen flere mennesker på én gang

Jeg vil vide mere

Ölpump

Automatisk taphane til øl

Takket være vores automatiske taphane til øl kan du indstille 3 perfekt opmålte mængder, så spild holdes nede på et minimum. I modsætning til en traditionel øl-taphane benytter vi en pneumatisk teknologi, som er nyttig, både hvad angår kvalitet og holdbarhed. Takket være samarbejdet mellem denne hightech-hane og POS-systemet er du helt klar over, hvor mange genstande der sælges, og hvor mange genstande der bliver hældt op.

Automatisk vinsystem

Vores automatiske vinsystem er designet til at servere vin i de rigtige, kontrollerede mængder fra vinflaskerne. Kunden får altid den korrekte mængde, kølet eller ej. At hente og åbne flasker er ikke længere nødvendigt. Der vil ikke være noget spild, og kunderne får straks serveret den ønskede drikkevare. Antallet af drikkevarer kan sammenlignes med antallet af solgte enheder til enhver tid.

Vinsystem
Automatic Bottle Control

ABC - automatisk flaskekontrol

ABC-systemet er designet til at sikre, at de fleste spiritus og aperitiffer serveres i de korrekte mængder og kontrolleres. Systemet består af et kontrolmodul med aktiveringsring og hældetude, der fungerer ved hjælp af en magnetventil. Der er i alt 7 forskellige ABC-hældetude, som kan knyttes til de 7 grupper, hvor hver gruppe kan have maksimalt 3 forskellige doser. Alle flasker er monteret på forhånd med en hældetud og er forseglet med en krympeforsegling. Dette gør det muligt at have fuld kontrol, så der ikke kan serveres drikkevarer af uregistrerede flasker.

Automatisk flaskekontrol - køleskab

Dette automatiske køleskab har åbninger på fronten, hvorfra tjeneren kan hente drikkevarerne én efter én. Flaskerne fyldes op bagfra, så de køligste drikkevarer altid serveres først. Vores patenterede system gør det muligt at registrere hver flaske, der tages ud af køleskabet. Antallet af drikkevarer, der rent faktisk er taget, kan sammenlignes med de solgte enheder til enhver tid.