Hold styr på dit lager

Hold styr på dit lager

Bestil en demo

Den daglige logistik med at holde styr på en restaurant træder ofte i vejen for det fokus, der burde ligge på kunderne eller på at finde nye omsætningsmuligheder. Her præsenterer vi dig for vores partnerintegrationer, hvor vi sammen kan hjælpe dig med at holde styr på din beholdning, dine lagerbestillinger, smart-menuer, madspild og meget mere.

Hold styr på din beholdning og lager

Det er vigtigt at have styr på lageret, og det behøver ikke være en kompliceret manuel proces. Vi har integreret lagerbeholdningsløsninger, hvor du nemt kan lave lageroptælling via din mobiltelefon. Du kan sammenlægge dit lager med det nuværende salg og udarbejde rapporter på salg, affald og så videre. Nogle af vores partnere gør det også muligt at bestille fra leverandører i den samme app. Du kan se opdaterede priser fra leverandører og kan beregne dækningsbidraget i realtid.

Minimér madspildet

Restauranter kasserer hvert år en stor portion spiselige fødevarer. Det er hverken økonomisk forsvarligt eller miljøvenligt. Det er derfor klogt at tage et nærmere kig på omfanget af madspild, både af hensyn til et økonomisk og miljømæssigt perspektiv.

 

Tips til, hvordan man arbejder mere digitalt og øger rentabiliteten!

Download vores digitale guide og få konkrete tip til, hvordan du kan tiltrække flere kunder til din virksomhed ved hjælp af digitale værktøjer. Du får også tip til, hvordan du kan strømline din logistik, og hvordan du øger rentabiliteten. Gå ikke glip af dette!

Smart menu engineering

Vil du skabe profitable menuer, som øger dit dækningsbidrag, er du nødt til at skære gætterier ud af ligningen og skabe dine menuer ud fra en korrekt omkostningsudregning for maden samt salgsdata. Brug dine restaurantdata til at afgøre, hvilken menu du skal beholde, hvilke retter du skal reintroducere, og hvilke du skal lave tilbud på.

Bestil en demo

Når du har udfyldt dine oplysninger, vil du blive kontaktet af en af vores dygtige eksperter som vil fortælle dig mere om vores produkter og vise, hvordan de fungerer i praksis.