Fast food

Kassesystem fast food

Bestil en demo

Gæster, der besøger fast food-virksomheder er typisk på udkig efter noget hurtigt og nemt frem for en overdådig restaurantoplevelse. Arbejder du inden for denne niche, har vi et udvalg af løsninger, der passer til dit behov for hastighed og effektiv logistik. Læs mere om Trivecs kassesystem for fast food.

Brugervenligt kassesystem for fastfood

Trivecs kassesystem for fastfood er intuitivt og nemt at bruge uden en forudgående teknisk viden. Systemet er optimeret til at kræve så få klik som muligt, så der spares tid, og omfanget af fejl minimeres. Der er en indbygget regnemaskine, der hjælper dig med at holde styr på lagersaldoen. Vi tilbyder vores POS-løsning med forskellige hardware-setups, alt efter dine behov. Du kan bruge den som en tabletløsning eller en mere traditionel (fast) hardware.

 

Læs mere om vores kassesystem til restaurant.

Selvbetjeningskiosker

Vores selvbetjeningskiosker er interaktive værktøjer, der giver dine gæster en nem adgang til din menu og andre tilbud, du fremviser. Kioskerne er nemme at bruge via de store skærme til ordrer og betaling. Selvbetjeningskioskerne reducerer ventetiden, engagerer gæsterne og faciliterer mere informerede valg ved at vise ingredienslister og udskiftninger.

 

Tips til, hvordan man arbejder mere digitalt og øger rentabiliteten!

Download vores digitale guide og få konkrete tip til, hvordan du kan tiltrække flere kunder til din virksomhed ved hjælp af digitale værktøjer. Du får også tip til, hvordan du kan strømline din logistik, og hvordan du øger rentabiliteten. Gå ikke glip af dette!

Mobilordrer og pick-up

Med vores løsning Trivec Buddy kan gæsterne bestille og betale via mobiltelefonen. De scanner en QR-kode og bliver ført videre til en digital menu, hvor de bestiller og betaler. Du kan både have din QR-kode i restauranten, i din foodtruck, online på din Facebook-side, hjemmeside eller andre digitale kanaler. Kunderne kan enten forudbestille maden og komme forbi og hente den, eller de kan bestille, når de ankommer, hvorefter de venter på, at ordren bliver klar.

Tilkaldesystem for effektiv kø og pick-up

Med vores tilkaldesystem kan du undgå lange køer og store forsamlinger i myldretiden. Dine gæster kan vente på deres mad ved bordet eller hvor som helst tæt på, inklusive en kort gåtur væk. Vores tilkaldesystem er integreret med vores kassesystem for fastfood. Du kan opsætte det, så du kan tage en ordre og lade den gå direkte videre til køkkenets printer eller Kitchen Display System, så dit køkkenpersonale øjeblikkeligt kan begynde at tilberede maden. På samme tid giver du gæsten tilkaldeenheden (bipperen). Når kundens ordrestatus ændres til klar, vil enheden gøre kunden opmærksom på, at ordren er klar.

Øg effektiviteten og hastigheden i køkkenet

Trivec Display er vores Kitchen Display System (KDS), der giver dig mulighed for at følge og organisere dine ordrer i køkkenet. Når du modtager en ordre – fra din selvbetjeningskiosk, mobilordre eller ved kassen – vil den automatisk blive sendt til køkkenskærmen, og dit personale kan begynde at tilberede maden. Hvis du er forbundet til leveringsudbydere som UberEats og Foodora, vil disse ordrer blive sendt direkte videre til køkkenets skærme.

 

Analyser og rapporter

Med vores webportal My Trivec får du adgang til alle relevante data for dine restauranter og kasser via en brugervenlig hjemmeskærm. Du kan se salgstallene i realtid og kan nemt få skræddersyede rapporter. Uanset hvor du befinder dig, har du kontrol over din forretning.

Styr flere fast food-enheder

Hvis du skal styre flere fastfood-restauranter har vi et godt HQ-værktøj specielt designet til flere enheder. Du kan vælge, hvilket autorisationsniveau de skal have lokalt, og hvilke der skal styres centralt. Du kan også styre forskellige menuer og priser. Vi hjælper med at skræddersy et system, der passer til netop dine behov.

Support 24/7

Der er support døgnet rundt og fra et erfarent personale, der altid er klar til at sikre, at din Trivec-løsning virker, som den skal.

Kontakt os

Når du har udfyldt dine oplysninger, vil du blive kontaktet af en af vores dygtige eksperter som vil fortælle dig mere om vores produkter og vise, hvordan de fungerer i praksis.