Restauranter og restaurantkæder

POS restaurant

Bestil en demo

Det bør være nemt og smidigt at styre en restaurant og restaurantkæder. På baggrund af det stigende behov for simplificering har vi udviklet Trivecs POS for restaurant, og det fungerer perfekt i restauranter. Du kan få et system, der understøtter din forretning: fra bogholderi, bordreservation og bestilling til logistik såsom køkkenprocesser, lager og betaling.

 

Brugervenligt POS til restaurant

Trivecs P for restaurant er intuitivt og brugervenligt, selv uden en forudgående teknisk viden. Systemet er optimeret, så det kræver så få klik som muligt, hvilket sparer tid og minimerer omfanget af fejl. Systemet har en indbygget lommeregner, der hjælper dig med at holde styr på lagerbeholdningen. Alle kasseterminaler er forbundne, så du får overblik over, hvad der sker i restauranten, mens personalet kan se, hvad der er vigtigt for dem og deres arbejdsstationer.

Læs mere om vores kassesystem til restaurant.

At have lokal support er vigtigt, men vi ønsker også et POS for restaurant der udvikles og vokser over tid, tilbyder nye smarte tekniske features som restauranterne kan benytte, således at vores medarbejdere kan bruge mere tid på gæsterne. Med Trivec fandt vi den løsning.

 

- Anders Winblad, Chief Operating Officer hos Nordic Restaurant Group

Hard Rock Cafe

Tips til, hvordan man arbejder mere digitalt og øger rentabiliteten!

Download vores digitale guide og få konkrete tip til, hvordan du kan tiltrække flere kunder til din virksomhed ved hjælp af digitale værktøjer. Du får også tip til, hvordan du kan strømline din logistik, og hvordan du øger rentabiliteten. Gå ikke glip af dette!

HandyPay - alt i én løsning

Trivec HandyPay er en handheld pos, en bestillings- og betalingsenhed – alt i én løsning. Med HandyPay kan du hurtigere tage imod bestillinger og betalinger og derved øge din bordomsætning samt din service. Du minimerer således den tid, du bruger på at gå fra bordet og hen til kassen.

Tilbyd dine kunder den betalingsløsning, de foretrækker

Vi samarbejder med lokale forhandlere i de lande, hvor vi er repræsenteret. I Norden har vi f.eks. et tæt samarbejde med Nets, og vi tilbyder kortterminaler, der er helt integreret med vores POS-system for restaurant. De lever op til sikkerhedskravene fra udbyderne af betalingsservicen. Alle kortterminaler er fuldt kompatible med Chip Express, NFC, drikkepengevalg, muligheden for at splitte regningen op på flere kort, Apple Pay samt Samsung Pay.

Gæster kan bestille og betale med deres mobiltelefoner

Med vores løsning Trivec Buddy kan dine kunder bestille fra en digital menu og få maden serveret, helt uden at forlade bordet. Det er en god tilføjelse, der gør det hele nemmere for både dine kunder og personalet. Trivec Buddy er et webbaseret produkt til mobile ordrer og betaling.

 

Øg ydeevnen i køkkenet

Trivec Display er vores Kitchen Display System (KDS), der kan spore og organisere dine ordrer til køkkenet, baren, brødudsalget eller en hvilken som helst anden arbejdsstation. Når tjenerstaben har modtaget en ordre, vil den automatisk blive sendt videre til den rette skærm i køkkenet eller arbejdsstation.

Administrer flere restauranter med vores POS-system for restaurant

Til restaurantkæder og resorts tilbyder vi et HQ-værktøj, der er nyttigt til at styre flere restauranter, barer eller caféer under et brand. Du bestemmer selv, hvilken autorisation der skal kontrolleres lokalt, og hvilken der skal kontrolleres centralt. Måske vælger du at styre mulighederne i menuen og priserne centralt, mens det kun er restaurantbestyreren, der kan ændre det lokalt. Dette værktøj er meget fleksibelt. Du kan indstille rapporter til at måle dine forskellige enheder, så du sikrer, at de er rentable. Vi hjælper dig med at skræddersy løsningen efter dine behov.

Rapporter og analyser

Med vores webportal My Trivec får du adgang til alle de relevante data for dine enheder. Det sker via et brugervenligt dashboard. Du kan se salgstal i realtid og nemt skabe skræddersyede rapporter. Uanset hvor du befinder dig, har du kontrol over restauranten. Du kan tilføje services til My Trivec i forhold til dine behov.

Smarte integrationer

Trivec har et stort partnernetværk med integrationer, der gør det nemmere for dig at drive dit hotel eller hotelkæde. Vores integrationer vil hjælpe med at styre personale, økonomi, lager, analyser og meget andet.

Support 24/7

Der er support døgnet rundt og fra et erfarent personale der altid er klar til at sikre, at din Trivec-løsning virker, som den skal.

Kontakt os

Når du har udfyldt dine oplysninger, vil du blive kontaktet af en af vores dygtige eksperter som vil fortælle dig mere om vores produkter og vise, hvordan de fungerer i praksis.