Barer og natklubber

Kassesystem til bar og natklubb

Bestil en demo

Der er mange ting, du skal tænke på, når du driver en bar eller natklub. Her fortæller vi, hvordan Trivecs kassesystem bar kan hjælpe dig og dit personale med at fokusere på at give gæsterne den bedste oplevelse, mens der tages hånd om logistikken.

Nemt kassesystem bar

Vores kassesystem til restaurant er optimeret til at bruge så få klik som muligt, og det giver dig mulighed for at servicere flere kunder per minut. Du kan forbinde flere betalingsterminaler til kassesystemet, så dine gæster kan betale på samme tid. Vores løsninger er både brugervenlige og pålidelige, selv når der er tryk på kedlerne, og du skal fokusere på dine kunder.

 

 

 

 

At have lokal support er vigtigt, men vi ønsker også et POS-system der udvikles og vokser over tid, tilbyder nye smarte tekniske features som restauranterne kan benytte, således at vores medarbejdere kan bruge mere tid på gæsterne. Med Trivec fandt vi den løsning.

 

- Anders Winblad, Chief Operating Officer hos Nordic Restaurant Group.

Hard Rock Cafe

Mobilordrer med selvbetjening

Mobilordrer bliver mere og mere populære, og som følge af COVID-19-situationen er det vigtigt for en bar at være i stand til at servicere kunderne på en sikker og effektiv måde. Vores løsning Trivec Buddy lader dine gæster indscanne en QR-kode ved bordet, hvorefter de får direkte adgang til din online barmenu, hvor de kan bestille samt betale for deres drinks og mad. Ordren går til baren og køkkenet, og dine tjenere kan derefter bringe drinks og mad ud til de forskellige gæster.

Tips til, hvordan man arbejder mere digitalt og øger rentabiliteten!

Download vores guide ‘Trend report bar 2024′ og få konkrete tip til, hvordan du kan tiltrække flere kunder til din virksomhed ved hjælp af digitale værktøjer. Du får også tip til, hvordan du kan strømline din logistik, og hvordan du øger rentabiliteten. Gå ikke glip af dette!

Modtag ordrer ved bordet

Trivec Handy er vores mobile løsning, der lader tjenerne modtage ordrer ved bordet og sender disse direkte videre til baren og køkkenet. Du minimerer den tid, det tager at gå mellem bordet og kassesystemet.

Forbind flere kortterminaler til den samme kasse

Vi har allerede nævnt, at hastighed er vigtigt for at kunne give en bedre service. Med Trivecs kassesystem bar kan du forbinde flere kortterminaler til den samme kasse og lade flere kunder betale på samme tid, uden at kassen låses til én. Det bevirker, at betalingen ikke forhindre din bartender i at fortsætte sit arbejde.

Vi har integrerede kortterminaler fra Nets, der lever op til kravene fra udbyderne af betalingsservicen. Vi tilbyder dine kunder de mest populære betalingsmetoder som Chip Express, Kontaktløs, Apple og Samsung Pay.

 

Få rapporter og indsigt

Når du bruger vores løsning, får du adgang til vores webportal My Trivec, hvorfra du kan skræddersy de rapporter, du ønsker på daglig, ugentlig og månedlig basis. Du kan indstille den til at udarbejde salgsrapporter dagligt. Hold styr på, hvad dine kunder drikker, og hvilke produkter der er populære, så du ved, hvad der skal bestilles hjem til lageret.

HQ-værktøj til drift af flere barer

Vi har mange bar- og restaurantkæder som kunder, og via vores erfaring og værktøjer kan vi hjælpe dig med at få kontrol over flere lokationer. Med vores HQ-værktøj kan du centralt kontrollere alle dine barer og restauranter fra ét centralt sted. Du kan vælge, hvilken autorisation der skal være lokal, og hvilken der skal kontrolleres centralt. Du kan også kontrollere forskellige menuer og priser. Du kan sågar opsætte forskellige rapporter for at måle dine forskellige serveringssteder og derved sikre, at de alle er rentable. Vi hjælper dig med at skræddersy systemet, så det passer til netop dine behov.

Support 24/7

Der er support døgnet rundt og fra et erfarent personale, der altid er klar til at sikre, at din Trivec-løsning virker, som den skal.

Kunder, vi arbejder med:

Kontakt os

Når du har udfyldt dine oplysninger, vil du blive kontaktet af en af vores dygtige eksperter som vil fortælle dig mere om vores produkter og vise, hvordan de fungerer i praksis.