Arenaer og forlystelsesparker

Kassesystem til arenaer og forlystelsesparker

Bestil en demo

Arenaer og forlystelsesparker er komplekse virksomheder, og det er her særligt afgørende, at du kan stole på dit kassesystem til arenaer . Der håndteres store mængder transaktioner hver eneste time, og i mange tilfælde har du et stort antal nye medarbejdere på dine teams. Alt skal fungere korrekt.

Et hurtigt og pålideligt POS-system

Arenaer og forlystelsesparker håndterer store mængder transaktioner simultant. Vigtigheden af et hurtigt og pålideligt system er et absolut must, særligt for en arena, hvor man har korte pauser, og hvor alle køber deres drinks, snacks og merchandise på samme tid.

Trivec har stor erfaring med både arenaer og forlystelsesparker og hjælper kunder som Liseberg, Gröna Lund og Malmö FF med deres POS-løsninger i både kassesystemer og restauranter.

 

 

 

Målet er, at kassesystemet skal finansiere sig selv, inden aftaleperioden udløber. Det skal ske via et øget salg samt en større rentabilitet. Det mål vil vi opnå til overmål.

- Marcus Lehtonen er Head of Food & Beverage, MFF

Læs hele kundesagen

Håndtér mange transaktioner simultant

Trivecs kassesystem til arenaer er bygget til at kunne håndtere store mængder transaktioner på samme tid. Du kan tilslutte flere betalingsterminaler til hver kasse, hvilket gør det muligt for flere kunder at betale på samme tid.

Tips til, hvordan man arbejder mere digitalt og øger rentabiliteten!

Download vores digitale guide og få konkrete tip til, hvordan du kan tiltrække flere kunder til din virksomhed ved hjælp af digitale værktøjer. Du får også tip til, hvordan du kan strømline din logistik, og hvordan du øger rentabiliteten. Gå ikke glip af dette!

Hurtig betaling med mange muligheder

Vi samarbejder med lokale forhandlere i de lande, hvor vi er repræsenteret. I Norden har vi f.eks. et tæt samarbejde med Nets, og vi tilbyder kortterminaler, der er helt integreret med vores POS-system, og som lever op til sikkerhedskravene fra udbyderne af betalingsservicen. Alle kortterminaler er fuldt kompatible med Chip Express, NFC, drikkepengevalg, muligheden for at splitte regningen op på flere kort, Apple Pay samt Samsung Pay.

Brugervenligt kassesystem

Trivecs kassesystem er intuitivt og nemt at bruge uden en forudgående teknisk viden. Det er et vigtigt element, hvis du har mange midlertidigt ansatte og gør brug af et sæsonpersonale. Du kan skræddersy udseendet på kassen, så den passer til dine behov. Hvis en bestemt kasse kun sælger nogle specifikke produkter, vil det kun være disse produkter, der er synlige. Det gør alting meget nemmere for personalet. Systemet er optimeret til at kræve så få klik som muligt for at spare tid samt minimere omfanget af fejl.

Læs mere om vores kassesystem til restaurant.

Mobilitet og midlertidige kasser

Ved at bruge Trivec Go, tabletversionen af vores kassesystem, kan du nemt bygge en midlertidig kasse. Og du mister aldrig kontrollen, da alle kasser er forbundet, og du kan sågar få salgsrapporter fra den enkelte enhed. Du kan også centralt kontrollere, hvad der skal vises på hver kasse-enhed, og systemet tillader dig at dublere en kasse, når en ny enhed skal opsættes.

Modtag ordrer ved bordet

Trivec Handy er vores løsning til mobil bestilling, der lader dig modtage ordrer ved bordet, hvorefter disse sendes direkte til baren og køkkenet. Du minimer den tid, du skal gå frem og tilbage mellem bordene og kassen.

Mobile ordrer og betalinger

Med vores løsning Trivec Buddy kan dine gæster bestille og betale fra en digital menu ved at scanne QR-koder med deres smartphones. Dette er en god tilføjelse, der kan bruges til udendørsområder, barmenuer og så videre, idet processen bliver lettere for både kunderne og dit personale.

Nemmere for køkkenpersonale

Ved at bruge vores Kitchen Display System – Trivec Display – kan du hjælpe dit køkkenpersonale med køkkenlogistikken. Trivec Display giver dig mulighed for at følge og organisere dine ordrer til køkkenet og baren og minimerer derved fejl og øger effektiviteten. Hvis du har flere køkkener, vil ordrerne ankomme på den rette skærm på det rette tidspunkt.

Hold styr på dine tal

Med vores webportal My Trivec får du adgang til alle de relevante data, der er relateret til dine restauranter og kasser. Det sker via en hjemmeskærm, der er særligt brugervenlig. Du kan se salgstallet i realtid og kan nemt få skræddersyede rapporter. Uanset hvor du befinder dig, har du fuld kontrol over din forretning.

 

Support 24/7

Der er support døgnet rundt og fra et erfarent personale, der altid er klar til at sikre, at din Trivec-løsning virker, som den skal.

Integrationer for effektivitet

Trivec har et stort partnernetværk med integrationer, der gør det nemmere for dig at drive din forretning. Integrationerne inkluderer systemer til håndtering af personale, økonomi, lagerhåndtering, analyse, hotelreservationer og meget mere. Der er utallige muligheder, der dækker enhver given situation.

Kunder, vi arbejder med:

Kontakt os

Når du har udfyldt dine oplysninger, vil du blive kontaktet af en af vores dygtige eksperter som vil fortælle dig mere om vores produkter og vise, hvordan de fungerer i praksis.